אנו נזמין אתכם לטעימות, כך תוכלו להתרשם ממגוון המנות ויחד נוכל להרכיב את התפריט הרצוי לאירוע.
אנו עורכים אירועים במיקומים רבים ומגוונים, זאת בהתאם לבקשות הלקוח ולהעדפות חוגגי השמחה. אנו מקיימים חתונות שטח כמו גם אירועים בגנים פתוחים, מצפון הארץ ועד לדרומה, על חוף ים, באמצע המדבר, שדה פתוח - ובכמעט כל מקום שתחפצו.
כאשר צוות הגריל מגיע אל מקום האירוע הוא פורש את מגוון הבשרים העסיסיים בפני האורחים. השף וצוות המטבח חותכים את הירקות אשר נבחרו בקפידה בבוקר האירוע.
על כל אירוע מופקדים שני מנהלי אירוע ותיקים ומנוסים, בעלי נסיון רב בתחום הפקת האירועים. יודעים לתפעל כל מצב ולתפקד במצבי לחץ, כך שתוכלו להסיר דאגה מלבכם.
אנו עובדים בשתי שיטות הגשה: האחת היא מזנונים (בופה) , והשנייה היא הגשה מרכזית לשולחן- הכוללת גרילים ייחודיים השומרים על חום הבשר.
הבשרים מוגשים על גריל ייעודי שבסיסו גחלים השומרים על חום וטעם הבשר
הן במנות הראשונות (קבלת פנים) והן במנות העיקריות ישנן מנות שהכנו במיוחד עבור צמחונים וטבעונים
אכן: כשר בהשגחת הרבנות גלבוע , יש אפשרות להכשר גבוה יותר ("בשר חלק ").
יש לדאוג שבמקום תהיה נקודת מים ונקודת חשמל תלת פאזי, את כל השאר אנו נעשה עבורכם .
תפריט מלא של קייטרינג אדום, ציוד מלא לכל סועד: שולחנות, כיסאות, מפות, מפיות. בנוסף- 2 מנהלי אירוע, צוות מלצרים.
ודאי. כמות הרזרבה היא 10% יותר מכמות האורחים
קייטרינג אדום עובד עם תוכנת IPLAN , הנוחה לשימוש ויעילה בהסדרי ישיבה. למידע נוסף: (אתר אייפלן).
באירועי החוץ שלנו אנו עובדים עם חברת לולה בר, החברה המובילה בתחום בר המשקאות והקפה כבר מעל שבע שנים.
אנו עובדים זמן רב בתחום הפקות האירועים ולפיכך מכירים היטב ספקים קבועים ואמינים רבים אשר נשמח להמליץ עליהם ללקוחותינו, וכמובן לדאוג למחירים אטרקטיביים.
נשמח שתציעו, והשף הראשי ינסה לקלוע לבקשתיכם
ישנה אפשרות להזמין דרכנו ריהוט אלטרנטיבי לאירוע שלכם במחירים מוזלים.